Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilm

Med säkerhetsfilm i dina skyltfönster gör vardagen säkrare. Det minskar risken att bli bestulen vid ett sk smash n grab tillslag. Den transparenta filmen är klar och påverkar inte utsikten. Skyddsfilmen går utmärks att montera på speglar och utsidan av fönster. Vår säkerhetsfilm har anti grafitti egenskaper vilket gör att färgen fastnar inte ifall någon skulle klottra på fönstret. Säkerhetsfilmen kan kombineras med solfilm och fungerar som ett UV skydd. Filmen reducerar 99% av den skadliga UV-strålningen.

Säkerhetsfilm ett bra skydd mot skadegörelse

Materialet på säkerhetsfilmen är av en seg och genomskinligt polyesterlaminat. Säkerhetsfilmen är självhäftande och har en mycket stark vidhäftningsförmåga. Säkerhetsfilmens sega egenskaper gör att fönstret hålls ihop när den krossas och den förhindrar spridning av glassplitter. Detta förhindrar risken för personskador. Tack vare att fönster som har säkerhetsfilm monterat, fördröjer detta processen för en inbrottstjuv och sannolikheten att du blir bestulen minskar..

Säkerhetsfilm med Anti-Grafitti Egenskaper

Skyddsfilm kan även monteras på utsidan av fönster eller speglar för att skydda mot skadegörelse. Om någon klottrar eller spraymålar eller ristar på fönstret skadas enbart säkerhetsfilmen, och rutan är intakt. Säkerhetsfilmen fungerar som ett laminat och du kan enkelt byta ut filmen istället för hela rutan ifall olyckan skulle vara framme.