Stenskottsfoliering ett bra skydd mot stenskott

Stenskottsfoliering

Motorhuven och den främre delen av bilen är ställen som är mest utsatta för stenskott. 

Med Stenskottsfolie på utsatta ställen får bilen ett mycket bra skydd mot lackskador.

Transparant Stenskottsfolie

Stenskottsfolie (eller Bodyfence som det heter på engelska) monteras runt berörda delar på bilen och är helt transparent och syns inte överhuvudtaget. Det gör att du kan skydda vissa uttala delar på bilen som tex. backspeglar, motorhuv utan att det syns någon skillnad på övriga delar på bilen.

Tvätta och vaxa som vanligt

BODYFENCE är en transparent självhäftande film speciellt utvecklad för att skydda bilens karosseri. Dess utmärkta stötdämpande egenskaper skyddar din kaross mot märken som orsakas av stenar, insekter, bildörrar, tvättborstar, etc. Vidare underlättar filmen vid rengöring då den förhindrar att smuts sätter sig fast på lacken.

Vi använder Stenskottsfolie från Hexis

HEXIS är en stor tillverkare av självhäftande filmer för visuell kommunikation, objekt anpassning och ytskydd. Företaget firade 25 år av innovation 2014 och är marknadsledande inom foliering. Företaget är specialiserat på högpresterande självhäftande gjutna PVC-, polyuretan- och latexfilmer och erbjuder mycket innovativa lösningar för yrkesverksamma inom digitaltryck, skyltar, visuell kommunikation, fordonsförpackning och textilmarkering.